onsdag 29 maj 2013

Jag undrar

Jo, jag undrar om det finns någon som läser en blogg utan bilder och käcka inlägg, samt blogg som inte har en tjusig design?
 
Finns det sådana människor?
 
De absolut flesta bloggar har fantastiska foton och bloggarna är fenor på att baka, laga mat, inreda sina vackra hem och klä sig i det senaste nytt!
 
Jag är nog en katt bland hermelinerna!! /Ciao
 
 

fredag 24 maj 2013

Vad hände?

Värmen tog Time out!

Lite väl förhastat kan jag tycka. Den hann ju knappt bli riktigt varm, eller hur? Som att kasta in handduken innan ronden ens har börjat!

 Kan man hoppas på omstart snarast möjligt?   //Ciao

tisdag 21 maj 2013

Svedala-Lund Tur/Retur

Hur svårt kan det vara? Egentligen?
Kära ni, förmodligen hur svårt som helst! Jag vet inte vad som blir fel men något "skiter sig" ibland. Jag kör som jag ska, håller hastigheten, följer alla vägvisningar, med andra ord, jag sköter mig.

Det var ett tag sedan jag var i Lund. (mitt försvar idag). Till Lund, inga problem det gick som en dans! Plötsligt var jag framme, utan problem och trots vägarbete mellan Holmeja-Klågerup, ha, det fixade jag med bravur! jo, det gjorde jag.

Arbetsdagen i Lund gick bra, inga problem, inga anfall, ingen irritation. Allt flöt som det skulle.

Dags att köra hem. Då börjar det lite smått i min hjärna, "skärp dig nu Karin, håll tungan rätt i munnen osv". Ha, säger jag till mig själv, lugn och fin, det är samma väg fast "typ baklänges".

Och då börjar det, hjärnan får flipper! Baklänges? Hur då? Hjärnan arbetar för högtryck. Jag säger till mig själv; "Följ anvisningarna för FAN, följ skyltarna Trelleborg Sturup, hur svårt kan det vara?

Nu blir jag arg på mig själv. Läs på de blå skyltarna, kör som där står!

Herregud, jag är i uppror inombords, biter ihop tänderna, koncentrerar mig så jag får huvudvärk, fingrarna får kramp runt ratten och jag börjar bli hysterisk! Skäller på mig själv i bilen, måste stänga radion, den stör mig, jag hör inte vad jag skriker åt mig själv! Jag kan knappt öppna käften, så hårt har jag bitit ihop!!

Gud i London och Karin i Svedala!! Vad är detta? Jag har inte kört fel, jag är rätt, ändå skriker jag på mig själv! Pust, jag lugnar ner mig.

Det dyker upp en skylt "Välkommen till Staffanstorp" Vafan, har jag kör fel? Vad gör jag i Staffanstorp? Nytt "flimmer" är på ingående. Här lugnar jag ner mig själv, "du är rätt Karin" Staffanstorp passerar du, precis som vanligt" Tack

Väl hemma i Svedala, hastigheten är på denna väg är 30 km. Tack för det. Jag kan lugna ner mig, vänta in min själ och hurra högt "Du är hemma Karin".
I detta läget tycker jag att det skulle vara 30 km på alla vägar!

Ja kära ni, jag börjar förstå varför jag är så trött när jag varit i Lund.

Lite annat strul hemma som skrivare ur funktion, ett bokförings-system jag inte fattar och ett hem som behöver lite omsorg samt mat som ska lagas, ja, det tar vi en annan gång.

Ha en skön kväll mina vänner.  //Ciao och Bonna Nottesöndag 19 maj 2013

Regnet det bara öser ner

Ja inte just nu, men tidigare idag. Ska inte klaga, det behövdes i krukor, rabatter och gräsmatta, men ändå, det bästa är väl ändå om det regnar lite lagom varje dag mellan klockan 22.00 och fram till klockan 03.00, eller hur? På så sätt har det ju slutat regna när tidningsbäraren ska leverera våra morgontidningar. Han/hon blir inte våt, allt perfekt.
Igår hade vi ett litet grillparty här hemma. Barn, barnbarn och en gammal man.(min pappa) Det blåste som fan men det är smällar man får ta.

Bilder från denna kväll finns inte. Nä, jag glömde att fotografera!! Kanske för att grillen också glömdes för ett ögonblick och SMACK!! köttet brändes. Bara på ena sidan och inte allt, men ändå, läge för ett hysteriskt anfall.

Och det här med bilder, jag har lyckats att lägga in alla mina bilder här på datorn. YES! Applåder tack..

När jag tittar på bilderna så får jag tyvärr inse att jag är inte någon fotograf. Inte ens en amatör. Jag är bedrövligt kass! Trist men sant. Jag blir både trött och ledsen! 

Denna söndag har annars varit ganska "off" om jag säger så. Inte många knop här inte, för att vara riktigt ärlig; Inga alls faktiskt. Resultatet av en sådan "offdag" blir ju totalt värdelös. Logiskt, eller hur?

Ja, så här galen kan man se ut efter en "offsöndag". Ögonen i kors och fullständigt nollställd.
 
Jag bjuder på denna bild och hoppas ni får en härlig kväll. Finalen i hockey, Sverige mot Schweiz. Vem vinner?   //Ciao och Bonna Notte   
 
 
 

 
I

fredag 17 maj 2013

Herrejösses

Och Gud i London! Att det ska vara så svårt att komma loss. Det är fanimej nästan på gränsen till apati.

Jag har så mycket att skriva, så många bilder i min kamera!! Jag har varit i Toscana drygt 10 dagar. Förstår ni vad jag har många bilder, massor med härligt att berätta?

Ska skärpa mig igen.

Ciao