onsdag 31 december 2014

Gott Nytt År

En omelett till lunch så här på årets sista dag kan väl passa bra?

Jominsann, jag lyckades att lägga in en bild, 
Det bådar gott inför det nya året, eller vad säger ni?

Det är ju 2015 som jag ska få lite fart på bloggen/bloggarna!
Ja, jag har ju mer än en! Alla startade i desperat försök att få fart
på eländet!

Nu ska jag testa och se vilken som ger mig mest energi! 😘
(Ja, jag vet att det är mig det hänger på.)

Nu är ambitionen att mina fingrar ska dansa så de glöder på 

tangentbordet och allt käckt jag har på Hjärnkontoret ska
bara flöda ut, jodå, som sagt vad.

Och lite bilder på det så blir det hur bra som helst. 😎
//Ciao 

torsdag 11 december 2014

Hopplöst läge

Jag har ju gnällt i långbänk om hur svårt jag har för att "få till det" när jag ska blogga. Hur svårt kan det vara? Jag bara undrar.

Hela huvudet är fullt med vad jag vill skriva, men det går inte. Vet ni, det ultimata hade varit att ha en sladd kopplad från min hjärna och rakt in i datorn, då ni, då skulle det bli skriva av!

Men då kanske det är stor risk att all annan skit jag har på Hjärnkontoret också kommer med!! Ve och fasa, det blir inte bra, då är chansen stor att jag blir idiotförklarad. På riktigt.

Nä, jag får helt enkelt skärpa mig nu. Vi närmar ju oss julen med stormsteg nu. Här pysslas och fixas och trixas, så visst finns det något att skriva om, men det vill sig inte riktigt ändå. Och julklappar som ska handlas, bara den proceduren är ju en pärs, ut och in i affärer, hugga tag i en massa prylar, vända fram och tillbaka, undra för sig själv "kan detta vara något". Nä, kanske inte eller jo förresten, ja ni vet själv!

Jag tycker det är mycket enklare att säga; "tala om för mig vad jag ska köpa och var det finns" så gör jag det! Det är lathet, brist på fantasi och inget roligt alls och definitivt ingen överraskning, för visst är det roligare att öppna paket som man inte vet vad den innehåller?

Men i morgon ska jag köpa gran och klä den på kvällen. Sen, blir allt mycket lättare och roligare! Visst är det så?  //Ciao.