tisdag 10 april 2012

Halleluja

Jag fixade det idag. Efter att ha genomlidit en hel dag i närapå total tystnad hittade jag hem! Jag körde inte fel, bilen lydde mig och tog inte av mot Lomma som den brukar. Yes, I did it. Did it my way; "for what is a woman, what has she got, if not herself, then she has not"!

Känns ganska bra faktiskt. Nu ska jag ju inte hålla näven för högt, det har ju hänt förr, (en gång tror jag) att jag har hittat hem direkt, oftast blir det ju en sväng mot Lomma-avfarten och sedan en u-sväng mot Uppåkra. Ja, ja, någon ska ju köra där ibland.

Påsken har dragit sig tillbaks och lika bra det. Ett jäkla skitväder har det varit. Alla planer gick åt helsicke. smällar man får ta här i livet.

Jag har också klarat av dagen i Lund utan anfall. Bara invändigt i mig har det stundtals varit totalt uppror. Allt som lever i mig har haft ett helvete och Ångesten gjorde tappra och högljudda försök att ta sig ut. Gick icke och hamrandet och bankandet hörde bara jag och min stackars själ. Nu är vi hemma i Svedala och allt är lungt.

Vet ni, detta är en riktigt illa skött blogg, någon som har ett tips? När jag startade denna hade jag ambitioner att sköta den snyggt och innehållsrikt. "Kyss mig där solen aldrig skiner" vad det gick åt skogen!

Jag hade behövt ha en dator kopplad direkt till hjärnan, så den tog upp allt som virvlar runt direkt. Då hade bloggen stundtals kunnat blir ganska roligt och underhållande för er. Kanske inte så roligt för mig, men.. för ni ska veta, att i detta huvud är det ganska rörigt och stökigt, för att i nästa sekund vara riktigt förståndig och klok. Nu tänker någon kanske "skojar du"? när det gör jag inte, även denna hjärna har sina ljusa stunder, som idag, när jag hittade hem utan problem och inga häftiga inbromsningar, bara hitta, just like that.

Ha nu en skön avslutning på denna tisdag mina vänner.  //Ciao
Skicka en kommentar