torsdag 1 november 2012

Nu plötsligt blev det kris

 Jag gjorde en tanttest idag och fick Tantvarning! Hoppsan, det trodde jag inte. Varför jag gjorde en tanttest berodde på en blogg jag läste. Jo, det är sant. Det är den bloggens fel!

Jag måste byta stil. Jag tittar på mig själv och ser att jag har ingen stil. Så är det. Jag är ganska meningslös och grådaskig. Inget att skriva hem om för att gå rakt på sak.

Slutsatsen blir ju att jag måste finna min stil. Hur gör jag då? Bakom detta skal måste väl finnas någon som är jag? Hur får jag fram den Karin?

Alltså, jag känner henne och jag gillar faktiskt henne! Men hon sitter därinne och lever i någon slags "vision". Lite typ "i natt smidde jag tusen planer, men i morse gjorde jag som vanligt". Slätstruket eller hur? Men det är så det är i verkligheten.

Har hon inga ambitioner? Jo det har hon. Hon har massor och hon är energisk och kreativ, hon har humor och kan vara ganska rolig och snabb i replikerna. Men, det är precis som om hon trampar runt i sirap!!

Ja men Hallå!! hur svårt kan det vara? Detta är inte som jag gnäller, jag är bara ironisk mot mot mig själv.

Nu får det bli en djupdykning i garderoben. Det här med kläder är inte så lätt. Butikerna är "knökfulla" men jag kommer ut tomhänt! "Köpte du ingenting"? "Nä, där fanns inget"!

Min garderob består av 95% svarta kläder, resterande 5% är svart/vitrandiga. Oj.

Jag kan kanske sätta nya färgglad knappar i blusen? Nu är det inte så att jag har "meloner" som sprängt bort knapparna, nä så är det inte och dessutom har jag inga blusar! Jag ser rolig ut i blus, däremot har jag några "typ" skjortor. Och sjalar/halsdukar i massor, ca 40-50 st och i olika färger och paraplyer! i olika färger och mönster. Japp, så är det.

Det är nämligen såhär; jag åker iväg för att handla kläder. Hittar inget. Köper en sjal, ett paraply, ett nagellack, en härlig duschcreme och en ljuvligt doftande lotion. Så gör jag, nästan varje gång!!

Nä nu får jag ha ett krismöte med mig själv i duschen. En varm dusch, så varm att badrummet immar igen.

Jag gör det nu, så är det gjort. Ni andra får njuta av kvällen.  //Ciao

PS. Bloggen där jag såg länken till Tanttest heter iTodd. Den är jätterolig och uppiggande. Läs den gärna. Jag vet nog inte hur man länkar, men gå in på Google.se Sök på iTodd och vips så har ni den! (tänk er för innan ni gör tanttesten, den kan sänka självförtroendet).
Skicka en kommentar