onsdag 29 januari 2014

Hugg pitten av dom

Förlåt mitt språk, men jag menar vad jag skriver.
Hugg pitten av dom, ända ner till roten, strö salt i såret, klipp av en rejäl bit på deras tunga, sy igen käften, bind armarna och tatuera sedan in i pannan med fet stil "JAG ÄR ETT ÄCKEL".

Må de sedan leva resten av livet med en näst intill outhärdlig smärta.

Jag menar givetvis dessa kryp som kallar sig män och utnyttjar barn utan några som helst skrupler eller samvete. 

Jag såg på TV4 igår kväll. Såg hur illa dom far i Manilla. Barnen alltså. Vi pratar om barn! Sjukt.

Fyra kändisar är där för att genom TV-programmet värva faddrar till dessa utsatta barn. Programmet heter en Resa för livet.

Bland allt elände jag såg var där bland annat en stackars flicka, ja en flicka i tonåren vars uppgift var att försörja hela familjen som prostituerad!

Hon hade en jäkla massa småsyskon, en äldre bror och en mamma. Flickan försörjde hela familjen! Mamman hade bestämt att den äldre brodern inte skulle arbeta, han skulle studera! Då kunde han inte hjälpa till med försörjningen.

Mamman kunde ringa flickan när hon "arbetade" för att säga åt henne att skynda sig, för alla var hungriga!

I den mammans ris-skål skulle jag vilja kräka för att sedan tvinga henne att äta upp sitt ris! Det skulle jag kunna, utan att blinka.

Satan vad jag tycker att någon borde lärt den mamman att "lägga sina ben i kors" vid mer än ett tillfälle, eller själv ge sig ut på Manillas gator för att tjäna ihop pengar till mat för alla sina barn.

Ja, det var bara det jag ville säga, heder åt alla som gör något för dessa stackars barn som inte har bett att få komma till världen.
Skicka en kommentar