torsdag 1 september 2016

Plötsligt blir allting fel

Jag vet inte hur det gick till, men plötsligt befinner jag mig mitt i stan, med massor med trafik och vägarbete!! Jag är vid Börshuset och Centralstationen!!

Jag ska till Gustav Adolfs torg. Nästan. Jag ska till tandläkaren och till P-huset Anna. Hur jag hamnade där vid Börshuset har jag ingen aning om och jag irrar (ja  bilen alltså) runt och jag begriper inte hur det har gått till!

Efter lite turer till så är jag vid Drottningtorget och sedan vid Caroli City!!

Hur fan är det möjligt att jag ofta råkar ut för att "plötsligt blir det fel"? Utan förvarning, bara "Pang på rödbetan och varsågod och skölj"!!

 (Jag har en tid hos tandläkaren klockan 11. Jag lämnade Svedala kl 10.05 för jag vill ju vara ute i god tid. Att komma i tid är À och O. Ordning och reda.)

När klockan är 11.05 befinner jag mig på Stenbocksgatan!!  Oh shit!! Jag stannar bilen och ringer tandläkaren och säger att jag är på väg och kommer strax.

Jag har stannat mycket olägligt, ganska mycket olägligt, en person rusar fram och talar om det för  mig (säker på att han var pensionär). Jag förklarar för honom att det är inte mitt fel och att han borde ägna sig åt väsentligare saker än att hacka på en Svedalabo som ska till tandläkaren och är mycket sent ute på grund av att gatukontoret i Malmö klyddar till det för vissa personer.

Efter många om och men och en jäkla frustation så kommer jag till P-huset Anna. Fullt nästan upp till himlen!! På plan 9 fanns där tre platser vid sidan om varandra. Perfekt, precis vad jag behöver. Tar den i mitten, såklart.

Anländer till tandläkaren 25 minuter försent!! Konsekvens på detta? Ja halva min tid blev förbrukad i bilen, alltså måste jag komma tillbaka om tre veckor!!!Inga kommentarer: