tisdag 21 maj 2013

Svedala-Lund Tur/Retur

Hur svårt kan det vara? Egentligen?
Kära ni, förmodligen hur svårt som helst! Jag vet inte vad som blir fel men något "skiter sig" ibland. Jag kör som jag ska, håller hastigheten, följer alla vägvisningar, med andra ord, jag sköter mig.

Det var ett tag sedan jag var i Lund. (mitt försvar idag). Till Lund, inga problem det gick som en dans! Plötsligt var jag framme, utan problem och trots vägarbete mellan Holmeja-Klågerup, ha, det fixade jag med bravur! jo, det gjorde jag.

Arbetsdagen i Lund gick bra, inga problem, inga anfall, ingen irritation. Allt flöt som det skulle.

Dags att köra hem. Då börjar det lite smått i min hjärna, "skärp dig nu Karin, håll tungan rätt i munnen osv". Ha, säger jag till mig själv, lugn och fin, det är samma väg fast "typ baklänges".

Och då börjar det, hjärnan får flipper! Baklänges? Hur då? Hjärnan arbetar för högtryck. Jag säger till mig själv; "Följ anvisningarna för FAN, följ skyltarna Trelleborg Sturup, hur svårt kan det vara?

Nu blir jag arg på mig själv. Läs på de blå skyltarna, kör som där står!

Herregud, jag är i uppror inombords, biter ihop tänderna, koncentrerar mig så jag får huvudvärk, fingrarna får kramp runt ratten och jag börjar bli hysterisk! Skäller på mig själv i bilen, måste stänga radion, den stör mig, jag hör inte vad jag skriker åt mig själv! Jag kan knappt öppna käften, så hårt har jag bitit ihop!!

Gud i London och Karin i Svedala!! Vad är detta? Jag har inte kört fel, jag är rätt, ändå skriker jag på mig själv! Pust, jag lugnar ner mig.

Det dyker upp en skylt "Välkommen till Staffanstorp" Vafan, har jag kör fel? Vad gör jag i Staffanstorp? Nytt "flimmer" är på ingående. Här lugnar jag ner mig själv, "du är rätt Karin" Staffanstorp passerar du, precis som vanligt" Tack

Väl hemma i Svedala, hastigheten är på denna väg är 30 km. Tack för det. Jag kan lugna ner mig, vänta in min själ och hurra högt "Du är hemma Karin".
I detta läget tycker jag att det skulle vara 30 km på alla vägar!

Ja kära ni, jag börjar förstå varför jag är så trött när jag varit i Lund.

Lite annat strul hemma som skrivare ur funktion, ett bokförings-system jag inte fattar och ett hem som behöver lite omsorg samt mat som ska lagas, ja, det tar vi en annan gång.

Ha en skön kväll mina vänner.  //Ciao och Bonna NotteSkicka en kommentar