måndag 26 mars 2012

Nytt år

Inte Gott Nytt År, utan ett år till att lägga i åldersbetyget? Hur roligt är det på en skala? Eller är det bara jätteroligt och "Nu kör vi"?

Jag vet inte. Idag har jag i alla fall fyllt 63 år!! Hallå! Jag kommer ihåg när jag fyllde 36 år. då var det roligt och livet stod på topp. så var det. Jag vill inte påstå att livet står i botten vid 63, men... 63 eller 36, snurra runt på siffrorna, dom är där, i vilken ordning ska väl inte ha så stor betydelse? Jag känner mig inte gammal. Jo ibland, då när jag är "trött som ett helt ålderdomshem" men det kunde jag vara när jag var 36 också. Och det är fortfarande roligt. Så är det. Så visst står livet på toppen?

Min dotter skrev till mig på FB; Det är roligt att fylla år här på Facebook. Sant. Massor med grattisar som jag förmodligen inte hade fått annars. Så visst är det roligt att fylla år på FB.

I morgon mina vänner ska jag till Lund. Mina arbetskollegor som också ska dit, frågade mig; "hur kommer du till Lund"? Denne Karin svarade lite kaxigt; "jag kör själv"!!! OOps!

Jo, till Lund hittar jag, (tror jag). Det är hem som är problemet. Ni vet avfarten till Lomma som min bil vill ta av till,,hmm.

Det problemet tar vi i morgon kväll, eller hur? Varför jaga upp sig idag för något som kanske går alldeles utmärkt i morgon?

Ha en skön kväll mina vänner. //Ciao
Skicka en kommentar