torsdag 9 februari 2012

Om inte om fanns, hur skulle man då göra?

Lite långsökt rubrik, men i alla fall. Om inte om fanns, då hade jag kanske varit en buss? Vem vet. detta uttryck har jag inte hittat på själv, det kommer ifrån en mycket god vän som tyvärr inte finns här på jorden längre. Han finns däremot hos mig och även hos min man. Han var "one of the kind".


Igår var jag i Lund och idag har jag varit i Ystad. Förstår ni hur uttorkad min hjärna är och hur alla kreativa trådar i denna kropp har kryllat ihop sig till ett hopplöst nystan? Ingen dans på rosor att ta tag i detta nystan ska ni veta, men jag kommer att göra det och under tiden så svär, fäktar och stönar jag. Suck.


Jag har alltså varit i Ystad idag. Vädret var ingen höjdare kan jag tala om. Snön yrde, fykte och allt jävelskap snö kan ställa till med, allt fanns med på kartan. Ha,ha, hur roligt är det?


När jag satt i cafeterian och drack kaffe, studerade jag folk precis som jag brukar. Det är ganska roligt, men plötsligt "tittade" jag på mig själv.


Jag sitter där som en staty och dömmer andra. Hur ser jag själv ut? Som ett stenansikte, utan känslor och engagemang sitter jag och dömmer.


Jag tänker; kanske ska jag le lite, se positiv ut, försöker med detta och känner att "nu ser du ut som byfånen". Jag byter strategi och tänker; le lite med ögonen, se positiv och intresserad ut. Se ut som "livet är härligt". Funkade inte, då kändes det som om jag "himlade med ögonen". "Var dig själv då, för helvete", säger jag åt mig. Sagt och gjort. Och där satt jag, med armarna i kors, blicken rakt ut i ingenting och .... ungefär som; "Kom inte hit och sätt er vid mitt bord, för då bits jag"!!


OK, jag överlevde dagen, kom hem i gott skick och hade liiite energi kvar. Fixade "ATTACK-mat åt mannen, lagade en Cabonarra åt mig själv och lagade även ATTACK-mat som mannen ska ha med sig till lunch i morgon. Inte dåligt av en "lätt knäpp hustru", eller hur?

Nu går vi ner i källaren


Här får man hålla andan och
tungan rätt i munnen
annars blir man yr..
Här är badrummet som fanns
Det finns inte längre. TACK, TACK,
förmodligen inte saknat av någon


Läget i detta badrum är i dagsläge "utblåst". bara väggar och avlopp finns kvar.
dörren hit in är stängd, men kommer att öppnas under kommande vecka för RENOVERING
Yes, "Dass" i källaren är på G. Jag kan säga, att i nuläget, är ingen Toa alls,  bättre än vad det var från början. Jag vill också säga att VI HAR ALDRIG ANDVÄNT DETTA S.K. BADRUM. ALDRIG.
(Orange är färgen på apelsiner och INGENTING annat.)

Dags att skicka denna torsdag till arkivet. Ha en fortsatt skön kväll. Ciao


 


Skicka en kommentar