fredag 17 april 2015

Dagen D

#blogg100
Inlägg nr 48

Det är fredag mina vänner. Känns det bra? Dagen D är här. Dagen då vi ska ställa husvagnen på plats på en camping strax utanför Ystad. 

En son och hans barn samt mannen och jag drog iväg med husvagnen till Campingen. Glada barnbarn som längtar tills de kan få tillbringa helger och lite semester där. Ett stenkast från en underbar strand med nästan vit sand och ingen tång. Härligt.

Vädret visade sig också från sin bästa sida. När vi placerat husvagnen på vår tilldelade plats och plockade fram stänger och rör och allt som hör till skulle vi sätta upp yttertältet.

Var är yttertältet undrar sonen? Det ligger.............kvar hemma i källaren!!! Herre Gud! Vi har tänkt på  allt, utom yttertältet! Så kan det gå, när haspen är på, typ.

Nåja, vi hade fika med oss så det gjorde vi, fikade. Sen åkte vi hem igen. Tältet får komma på plats antingen lördag eller söndag.

Eftermiddagen tillbringade jag i vårt uterum. Vädret slog om till mycket omväxlande. Stundtals sol, sen lite regn, efter det ösregn och till slut ett regält hageloväder och sen sol igen.
Bilder från dagen äventyr uteblir av förklarlig anledning. Återkommer senare. Husvagnen ska stå där den står hela säsongen.

Trevlig helg önskar jag er.  

Inga kommentarer: