onsdag 11 mars 2015

#Blogg100 dag 11

Elfte dagen. Jag är impad av mig själv. Även om jag inte skriver om något intressant eller speciellt så skriver jag något i alla fall.

Dagen har bjudit på ännu en solig och härlig dag, dock lite blåsigt men ändå. Nu gör en massa moln entré på himlen och givetvis framför solen. Nåja, det har varit en vacker dag och solen inspirerade mig att städa i uterummet. Plockat undan allt som inte ska vara där, det blir lätt så, att "jag lägger det här så länge". Nu är det borta och det mesta fick åka i soporna. Varför de inte blev lagda där från början begriper jag inte. Jag har också tagit bort bubbelplasten från "oliv-och citronträden". Ja träd  och träd, jag vet inte, de står planterade i krukor.

Jag sitter nu i uterummet och dricker kaffe. Ganska skönt. Jag har bläddrat igenom en massa trädgårdstidningar för att få inspiration till vad som ska planteras detta året. Vissa tidningar är från 2004 men det är ingen större skillnad på de gamla och nya. Lite andra krukor och färger bara.

Jag har fortfarande problem med storleken på texten i datorn, så nu skriver jag på Paddan! Hoppas det går att publicera härifrån!
Skicka en kommentar