onsdag 13 maj 2015

När man inte hinner med

#Blogg100
Inlägg nr 74

Typ. Det känns som dagarna går i en rasande fart och jag hinner inte med. Nu är det snart bara 25 inlägg kvar till 100 och jag har fortfarande inte fått någon struktur på den här bloggen. Det känns som att jag skulle valt min andra blogg, den som heter Spridda Skurar för det är vad det liknar just nu. Fast jag tror inte att den hade blivit bättre om jag ska vara ärlig.

Och på tal om spridda skurar, det är vad vädret bjuder på idag och som grädde på det, nästan storm emellanåt. Men det är väl detsamma hos de flesta här i landet idag.

När det regnade som värst i förmiddags, då passade jag på att putsa fönstren! Inomhus alltså. Växter och krukor fick också en liten städning. De flesta åkte faktiskt i soporna så nu står där tomma krukor och gapar efter något nytt. Något som är lättskött när solen står på och jag befinner mig utomhus.

Utomhus? jag där håller vi på mellan skurarna.

 Ramen till trädäcket blir nog såhär
Det ska ligga från plank till plank, även om det
inte ser ut så på bilden

 Den här boken håller jag på med just nu.
Mycket bra, har ni inte läst den, så gör det

Lite om möblering av krukor
Tycker dessa passar bättre här

Jag ska försöka skärpa mig med mina inlägg. Försöka få till något intressant. Inte så här hispigt och fladdrigt som det är nu. Jag tänkte ju att efter Blogg100 så skulle jag få några läsare hit till bloggen och då inser jag ju att det måste till något annat än det jag hittills har presterat.

Jag har massor i mitt huvud, men när jag sitter här och ska skriva så funkar det inte. Jag borde ha en datasladd kopplad direkt till hjärnan, när jag knäpper med fingrarna så tar datorn upp vad som just då rör sig i mitt huvud. Det hade varit praktiskt och när jag läser igenom vad som kommit in så är det ju bara att trycka på Del-knappen så försvinner det värsta och det andra kan publiceras. Bra va?Inga kommentarer: